tentusscher

FIETSENWINKEL TEN TUSSCHER

De bekendste fietsenwinkel in de wijde omgeving. Dat is Ten Tusscher in Enschede. Wij zijn super trots voor deze fiets liefhebbers te mogen werken.

DE KLANT

Wie bij Fietsenwinkel Ten Tusscher binnenkomt, stapt in een wereld van kwalitatief goede fietsen, uitstekende productkennis en een uitmuntende service. Wij hebben een compleet aanbod op het gebied van race- en mountainbikefietsen, e-bikes, stads- en hybridefietsen.

DE OPDRACHT

Een website/webshop die aansluit bij de uitstraling van de winkel. Service is een groot goed bij deze toonaangevende zaak in Enschede, dit moet ook zijn weerspiegeling hebben op de site. Bovendien moet het een gevoel van kwaliteit uitstralen. Een zeer uitdagende opdracht met heel veel content!

tentusscher-responsive-website

RESPONSIVE WEBDESIGN

Contentontwikkeling

Voor de nieuwe site van Ten Tusscher is er veel content op maat ontwikkeld. Zo zijn er bijvoorbeeld de prachtige afbeeldingen van fietsen met daarbij stapsgewijze uitleg over de unieke eigenschappen per fiets.

design

Mega menu

Door de vele content is het een uitdaging om een makkelijk overzicht te creĆ«ren voor de bezoeker. Dit hebben wij gedaan door de inzet van een zogenoemd ‘mega menu’. In dit menu is het kinderlijk eenvoudig om snel op de juiste plek te komen binnen de site.

megamenu

Slimme filters

Alle producten hebben een set van kenmerken met zich mee gekregen waardoor er in de categorie overzichten makkelijk gefilterd kan worden. Het filteren gebeurd real time waardoor het gebruikersgemak toeneemt.

filtersysteem

Nog geen recensie.Sylvia ten Tusscher | Fietsenwinkel ten Tusscher

Andere klantcases

  • BLANC. HAIR & MAKE-UP ARTISTS
  • ABC LOGO
  • vloerbeter: responsive website

Nieuwsgierig?

Trek eens aan de bel:)