kraamzorg-bebel

KRAAMZORG BEBÈL

Kraamzorg Bebèl vertegenwoordigt zes enthousiaste en professionele kraamverzorgenden. Zij willen er graag, samen met verloskundigen, aan bijdragen dat uw (jullie) kraamtijd een onvergetelijke en waardevolle tijd wordt.

DE KLANT

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Een bijzondere tijd: je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je verwacht van ons professionele zorg met persoonlijke aandacht. Een kraamverzorgende die er voor jou, je kindje en jullie gezin is. Op een ontspannen manier, waar jij je goed bij voelt. Daarom staan wij graag voor je klaar: voor, tijdens en na je bevalling

DE OPDRACHT

Een complete opdracht van A tot Z. Dit houdt in dat Mediastap de huisstijl, het drukwerk en de website voor haar rekening heeft genomen. In nauw overleg met de klant is het resultaat precies geworden zoals gedacht; fris, helder, uitnodigend en helemaal van deze tijd!

bebel-responsive-website

RESPONSIVE WEBDESIGN

Een snelle website

Bij Mediastap hebben we een sterke focus op visueel aantrekkelijke en unieke website’s. Zo’n website komt pas echt tot zijn recht als deze zeer snel is. Een snelle website is van onderschatte waarde. Zo verhoogt het bijvoorbeeld de gebruikerservaring, maar zorgt ook voor betere Google scores. De website van Kraamzorg Bebèl scoort in de test zo snel, dat deze bij de top 1% van alle geteste website’s hoort!

speedtest

Multi-step aanmeldformulier

Voorheen had deze organisatie een downloadbaar aanmeld formulier. Nadat men deze uitgeprint en gescand had, kon men deze online indienen. Dat moet makkelijker kunnen? Wij hebben een helder formulier gemaakt dat in 3 stappen (binnen de pagina) doorlopen is. De Dames kunnen hier direct op inspelen en de aanmelder heeft veel minder rompslomp.

multi-step-form

Wij, kraamverzorgenden van Kraamzorg Bebèl hebben naar zeer volle tevredenheid een website laten maken door Tim van Mediastap! Uiterst professioneel en de lijnen voor overleg zijn kort en alle wensen worden stipt uitgevoerd! Voor een mooie overzichtelijke en professionele website raden wij Mediastap ten zeerste aan!Audrey van Kleef | Kraamzorg Bebèl

Andere klantcases

  • BLANC. HAIR & MAKE-UP ARTISTS
  • FIETSENWINKEL TEN TUSSCHER
  • vloerbeter: responsive website

Nieuwsgierig?

Trek eens aan de bel:)