innovadoo

INNOVADOO PERSONEELSDIENSTEN

Speelt een toonaangevende rol in het nieuwe flexwerken en is in Oost Nederland een van de grootste aanbieders op het gebied van payroll en salarisadministratie.

DE KLANT

Bij Innovadoo werken ze met het all-in principe. Zo weet u als inlener exact wat de loonkosten zijn en komt u niet voor verassingen te staan. Dat maakt Innovadoo transparant,
betrouwbaar en een goede zakenpartner.

DE OPDRACHT

Een responsive website die de heldere en herkenbare huisstijl van Innovadoo waarborgt. De website moest informatief zijn, maar ook een rol van betekenis kunnen spelen in de acquisitie. Bovendien dient de site als startportaal voor bestaande klanten.

innovadoo-responsive-website

RESPONSIVE WEBDESIGN

Creative CTA

Door de hele site heem zijn er call to actions aanwezig. Diegene die het meest opvalt is op de homepage. Deze ‘CTA’ staat links naast de grote pay-off van Innovadoo. Bezoekers kunnen er meteen te weten komen wat het Payroll tarief is voor medewerkers in hun branche.

creative-cta

Slide in login venster

Een mooi detail in deze website is het uitklap venster aan de rechter kant. De slide-out biedt extra service voor bestaande klanten. Ze kunnen hier direct naar de salaris- en payroll portalen. Het geheel sluit naadloos aan op de zeer uitgesproken stijl van de website.

pop-out-window

Onze website innovadoo. nl is door Tim van Mediastap ontwikkeld en gebouwd. het is een realisatie van de gedachte van onze afdeling marketing en een uitstekende uitwerking door mediastap. Ook de pro actieve rol van Tim met betrekking tot de re-marketing en landingspagina’s heeft gezorgd voor het verdubbelen van de conversie via de website.Barry Overink | Innovadoo Personeelsdiensten

Andere klantcases

  • BLANC. HAIR & MAKE-UP ARTISTS
  • FIETSENWINKEL TEN TUSSCHER
  • vloerbeter: responsive website

Nieuwsgierig?

Trek eens aan de bel:)