blanc

BLANC. HAIR & MAKE-UP ARTISTS

Blanc. hair & make-up artists Oldenzaal. In deze prachtige salon werken ze iedere dag met veel passie en plezier, waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn.

DE KLANT

Blanc. hair & make-up artists is een in 2016 nieuw gevestigde salon in de binnenstad van Oldenzaal. Bij deze salon zijn kosten nog moeite gespaard om er iets unieks van te maken. Het resultaat; een eigenzinnige, verbluffend mooie salon die een verademing uitstraalt binnen haar branche.

DE OPDRACHT

Dit noemen ze ook wel de basis voor een geweldige opdracht. Wij zijn zeer trots dat we de complete huisstijl en online uitstraling vorm mochten gaan geven. De fotoreportage van Masterphoto in Oldenzaal maakt het geheel af. Kijk zelf en laat je overtuigen!

blanc-responsive-website

HIGHLIGHTS

Social media stream

Op een later moment gaan we nog starten met een custom design blog. Maar om toch al nieuwswaarde op de site te creëren hebben we er voor gekozen om een social media stream op de site te integreren. Het mooie is dat deze zich vanzelf vult met geplaatste content op de gekozen social media kanalen.

social-media

Masterphoto

Een goede website zou geen goede website zijn zonder prachtig beeldmateriaal. Vaak werken wij samen met Masterphoto uit Oldenzaal. De fotoserie is echt fantastisch geworden en complementeert zowel de website als de salon.

blanc-fotoserie

Webshop

Binnen de website is een heerlijk overzichtelijk webshop gedeelte geïntegreerd. Natuurlijk is dit niet de het belangrijkste aspect van deze salon. Maar het biedt de klant wel een stukje extra service en de salon een stukje extra omzet. Blanc. werkt met de producten van Kevin Murphy. Een prachtige lijn die perfect past binnen het gehele plaatje.

webshop


‘Een website die volledig aansluit bij het prachtige decor in de salon’


blanc-responsive-website

KLANTRECENSIE

Wij willen Mediastap (Tim) ten eerste hartelijk danken voor de kwaliteit en dienstverlening gedurende het traject. Van de eerste gesprekken tot de oplevering heeft Tim bewezen zich goed te kunnen spiegelen aan de wensen die wij hadden. Proactief, meedenken en verrassend zijn hem eigen, wat heeft geresulteerd in een prachtige website en bijhorende Facebook pagina die passen bij de uitstraling en kwaliteit van Blanc. hair & make-up artists.

Voor de toekomst zullen wij absoluut gebruik blijven maken van de diensten van Mediastap als het gaat om het door ontwikkelen en (blijven) vernieuwen van de online kanalen die wij inzetten!Bas Poel| Blanc. hair & make-up artists

Andere klantcases

  • FIETSENWINKEL TEN TUSSCHER
  • INNOVADOO PERSONEELSDIENSTEN
  • vloerbeter: responsive website

Nieuwsgierig?

Trek eens aan de bel:)